PONOVNO ODPRTJE VRTCA

Spoštovani starši. 

torkom, 26. 1. 2021, se po sklepu vlade v naši regiji ponovno odpirajo vrtci. Za načrtovanje dela v prihajajočih dneh potrebujemo številko otrok, ki se bodo ta dan dejansko vključili v naš vrtec. Navedite točne ure prihoda in odhoda otrok v vrtec in se teh ur potem tudi držite. V vrtec lahko pridejo le popolnoma zdravi otroci. Teh priporočil se bomo striktno držali.
Prosimo, da nam do 22. 1. 2021, do 10.00 posredujete na mail vrtecpodgrad@gmail.com izpolnjen prijavni obrazec (skeniranega ali fotografiranega).

ponedeljek, 25. 1. 2021 bo še vedno potekalo zgolj nujno varstvo za otroke, katerih starši ste zaposleni in varstva ne morete zagotoviti na drug način. Potrebno je potrdilo delodajalca obeh staršev. Prijava na obrazcu v priponki.

Delo v vrtcu bo organizirano strogo po priporočilih in navodilih Ministrstva RS za izobraževanje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Zavoda RS za šolstvo.

Starši, ki otrok v času epidemije (podaljšana do 17. 3. 2021) ne boste pripeljali v vrtec, ste upravičeni do oprostitve plačila vrtca.

Če ima vaš otrok kakršnekoli zdravstvene posebnosti, si preberite dokument Zdravstvene omejitve za otroke za vrnitev v vrtec in se o morebitnem prihodu posvetujte z otrokovim pediatrom. Razmislite tudi o ustrezni zaščiti starejših ali imunsko šibkejših članov gospodinjstva.

Pri odprtju vrtca se bomo držali navodil in usmeritev, ki so napisana na podlagi NIJZ.

Ostanite zdravi.