IGRE BREZ MEJA

Končno! Dočakali smo trenutek, ko smo lahko v živo izpeljali skupno srečanje. Bil je četrtek, 2. junij, in ker smo si srečanje zamislili na prostem, smo zaradi negotove vremenske napovedi ta dan neštetokrat pogledali v nebo in verjeli le najbolj optimistični vremenski napovedi. In ker sreča spremlja pogumne, je popoldan minil brez kapljice dežja, skozi oblake se je prismejalo sonce in v zraku je bilo čutiti dobro voljo vseh, ki smo se zbrali na zaključnem srečanju. Po uvodnem pozdravu in nagovoru gospoda ravnatelja, so otroci vseh treh skupin zaplesali ob pesmici Ko si srečen.

Sledilo je glavno dogajanje na velikem nogometnem igrišču. Vsaka družina je na gibalnih postajah zbirala žige na zbirnem kartončku. Naloge na postajah so bile zelo raznolike in otroci so uživali med izvajanjem le-teh. Starši in sorojenci so se v vlogah navijačev in podpornikov odlično izkazali in en dva tri so bili kartončki s štampiljkami polni. Vsaka družina je za sodelovanje na igrah brez meja prejela pokal, otroci pa še kuponček, ki so ga zamenjali za sladoledno žogico.

Uspelo nam je, uspelo na več področjih. Uspeli smo se zbrati v zareeeeees velikem številu, uspeli smo izbrati sončen dan, uspeli smo izvesti vse gibalne naloge, uspeli smo pojesti ves sladoled. Kaj bi si lahko še želeli?
Strokovne delavke se vsem družinam zahvaljujemo, ker ste se odzvali vabilu in pa za pozornost, ki ste nam jo ob koncu srečanja namenili. Bil je res čudovit dan!

Morda vam bo všeč tudi...